All-In-Cuisine Tarieven

Bij onze all-in-cuisine betaal je een vaste prijs per persoon voor alle wereldgerechten die we voor je bereiden, inclusief alcoholvrije consumpties. Proef zoveel als jezelf wil. Je betaalt namelijk niet voor wát je eet, maar voor de tijd die je bij Restaurant Orange doorbrengt!


Twee uur all-in-cuisine

Dinsdag t/m donderdag: € 39,-  (va.1-1-24)

Vrijdag t/m zondag: € 41,-  (va.1-1-24)

Twee en een half uur all-in cuisine

Dinsdag t/m donderdag: € 43,-  (va.1-1-24)

Vrijdag t/m zondag: € 45,- (va.1-1-24)

Drie uur all-in cuisine

Dinsdag t/m donderdag: € 47,-  (va.1-1-24)

Vrijdag t/m zondag: € 49,-  (va.1-1-24)


  • Kinderen 0 t/m 2 jaar Gratis (m.u.v. kerstdagen). Reserveren verplicht.
  • va. 1-1-24 Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 3,- per leeftijdsjaar; (Als rekenvoorbeeld: 4 jaar = € 12,-)
  • Senioren 65+: € 3,- korting (op vertoon van 65+ pas of een geldig identiteitsbewijs),
  • Speciale- en feestdagen: Het tarief is gelijk aan het tarief van vrijdag t/m zondag met uitzondering van de kerstdagen, die hebben een apart tarief.

Huiswijn/Tapbier drankarrangement:
Omdat ons restaurant zich bevindt op een locatie waar de meeste gasten met de auto komen, zijn alcoholische dranken standaard niet inbegrepen in de prijzen. Indien gewenst, bieden wij voor groepen vanaf 10 personen ouder dan 18 jaar ook een all-inclusive huiswijn/tapbier-drankarrangement aan tegen een meerprijs van € 5,- per persoon. We verzoeken u vriendelijk om dit drankarrangement vooraf te reserveren.

Prijswijziging onder voorbehoud. januari 2023

  • Om wachtrijen bij de ontvangstbalie te beperken maken wij per gezelschap één rekening op, die je vooraf voldoet. Prijzen zijn per persoon en inclusief btw. In ons reglement leest meer informatie over o.a. het bovenstaande;
  • Alcoholvrije consumpties (verse jus d’orange, sappen, frisdranken, slush puppy, koffie en thee) zijn inclusief. Voor huiswijnen en bieren geldt een supplement vanaf € 2,- per glas. Deze en andere alcoholische consumpties reken je af met een Prepaid Orange Drankpas die je kan aanschaffen, opwaarderen en legen bij de receptie;
  • De Orange Drankpas is een prepaid kaart waarmee je alcoholische consumpties kunt betalen. Met deze pas kun je zelf wijn uit onze wijnautomaat tappen of een biertje tappen aan onze bier-tapautomaat. Daarnaast kun je de Orange Drankpas ook gebruiken voor de betaling van andere alcoholische dranken. Gedestilleerde consumpties worden graag door onze barmedewerker voor je uitgeschonken.
    Je kunt de Orange Drankpas verkrijgen bij onze receptie-kassa en deze is op te waarderen met ieder gewenst bedrag. Als je al in het bezit bent van een pas, hoef je alleen maar het gewenste bedrag op te waarderen. In het geval dat je nog geen pas hebt, wordt een borg van €2,- in rekening gebracht voor de pas zelf. Het saldo dat op de Orange Drankpas overblijft, is onbeperkt geldig.
  • Speciale dagen en feestdagen zijn: Valentijnsdag, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Bevrijdingsdag, Goede Vrijdag, Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Sinterklaas, kerstavond, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag. Tijdens de kerstdagen geldt een ander tarief.
Reserveer nu