Vacatures

Zet jij Wereldrestaurant Orange samen met ons op de gastronomische kaart?

Met passie zet ons team zich in om onze gasten een all-in culinaire wereldreis te bieden. Variatie, kwaliteit en gastvrijheid staan hoog in ons vaandel. Van medewerkers verwachten wij een enthousiaste, creatieve en flexibele instelling. En natuurlijk: werken in de horeca is je tweede natuur.

Regelmatig komen er vacatures vrij voor:

Come and join us! Ervaring is niet vereist.

Sta je graag in de keuken en ben je in voor een nieuwe uitdaging? Laat anderen genieten van jouw talent! Je assisteert bij voorbereidende werkzaamheden, zoals het wassen, snijden van ingrediënten. Ook bereid je samen met je collega’s gerechten en controleert deze op smaak, kwaliteit en presentatie.

Koken is je passie en de Aziatische & Europese keuken (Nederlands/Italiaans/Spaans) ken je op je duimpje. Het liefst verras je onze gasten elke keer weer met smaakvolle en oogstrelende gerechten. Jouw uitdaging ligt in het spelen met kleur, smaak en presentatie. Onze gasten verwen je met wereldgerechten op niveau. Je houdt de kwaliteit van onze internationale keuken hoog en ziet dit als je ultieme uitdaging.

Reserveer nu