Speciale gelegenheid?

Restaurant Orange is dé locatie voor uw culinaire uitje.

Of het nu gaat om een diner voor twee, verjaardagsfeest, familiediner, bedrijfsuitje met honderden personen of vrijgezellenfeest, Orange verzorgt met plezier een smaakvol samenzijn.

Huiswijn/Tapbier drankarrangement:
Omdat ons restaurant zich bevindt op een locatie waar de meeste gasten met de auto komen, zijn alcoholische dranken standaard niet inbegrepen in de prijzen. Wanneer u geen rekening hoeft te houden met het rijden, bieden wij voor groepen vanaf 10 personen (vanaf 18 jaar), ongeacht welk dinerarrangement u kiest (2 uur, 2,5 uur of 3 uur), ook het all-inclusive huiswijn/tapbier-drankarrangement aan tegen een meerprijs van € 5,- per persoon aan. We verzoeken u vriendelijk om dit drankarrangement vooraf te reserveren.

  • Er is ruime en gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor de deur, zowel voor personenauto’s als touringcars,

Verjaardagen

Orange biedt klanten, mits ze in het bezit zijn van een Klantenkaart/Restaurant Orange App en 50 spaarpunten, 50% korting op een 2 uur durend dinerarrangement of zelfs een gratis 2-uur durend dinerarrangement. De voorwaarden staan vermeld in de bovenstaande link.

Bedrijfsfeestje

Bedrijven bieden wij de mogelijkheid om per factuur achteraf de rekening te betalen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je graag naar deze pagina.

Informeer naar de mogelijkheden

ADRES
Het Rietveld 8
7321 CT Apeldoorn
TELEFOONNUMMER
055 - 303 16 88
Reserveer nu